Непознатият език е шум за ушите, познатият – песен!

ИСПАНСКИ през ваканцията -
помощ в училище

Дни
Часове
Минути
Секунди

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ПО ИСПАНСКИ ЗА УЧЕНИЦИ

Ако детето ви има проблеми с испанския език в училище и вие не можете да му помогнете, може да закупите пакет от 6 или 10 учебни часа, които да се използват през пролетната ваканция за работа с учител през ZOOM

Часовете трябва да бъдат разпределени предварително, минимум на 3 пъти по 2 уч.ч. или 5 пъти по 2 уч.ч. (в зависимост от закупения пакет). 

МЕСЕЦ МАРТ -
ПОСВЕТЕН НА ЖЕНАТА

Дни
Часове
Минути
Секунди

ПАКЕТИ ПО ИСПАНСКИ - ИНДИВИДУАЛНО ИЛИ С ПРИЯТЕЛКА

В месеца на жената ви подаряваме промоционални пакети по испански език – индивидуално или с приятелка за ниво А1. Условието е да бъдат предвидени и взети в рамките на 10 седмици, като всяко занятие трябва да бъде по минимум 2 уч.ч. (1 уч.ч. = 40 мин.). Обучението се извършва през платформата ZOOM. Графикът се заявява при закупуването на пакета. Имате право на промяна на едно занятие, като преподавателят трябва да бъде уведомен най-рано 24ч. предварително.  Работи се по учебници ‘Aula Internacional Plus’, като учебникът не влиза в цената на пакета.  

Обучението по пакета за две приятелки се изпълнява за двете жени заедно.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАКЕТИТЕ ПО ИСПАНСКИ
НА ТЕЛЕФОН:
0887 561891

Дни
Часове
Минути
Секунди

ПАКЕТИ ПО АНГЛИЙСКИ - ИНДИВИДУАЛНО ИЛИ С ПРИЯТЕЛКА

В месеца на жената ви подаряваме промоционални пакети по английски език – индивидуално или с приятелка за ниво А1. Условието е да бъдат предвидени и взети в рамките на 10 седмици, като всяко занятие трябва да бъде по минимум 2 уч.ч. (1 уч.ч. = 40 мин.). Обучението се извършва през платформата ZOOM. Графикът се заявява при закупуването на пакета. Имате право на промяна на едно занятие, като преподавателят трябва да бъде уведомен най-рано 24ч. предварително.  Работи се по учебници ‘Headway – 5th edition, Elementary’, като учебникът не влиза в цената на пакета.  

Обучението по пакета за две приятелки се изпълнява за двете жени заедно.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАКЕТИТЕ ПО АНГЛИЙСКИ
НА ТЕЛЕФОН:
0895 452980